Skoletandlæge på Sunds-Ilskov Skole

Alle børn har fra fødslen til det fyldte 18. år ret til gratis tandbehandling.

Klinikken på Sunds Skole behandler områdets børn og unge.

Børnene indkaldes første gang i 2½-års alderen, og det sidste eftersyn får de, lige før de fylder 18.

Alle børn indkaldes med 12 mdrs. mellemrum. Nogle børn indkaldes oftere, hvis det skønnes, at de er inde i en periode, hvor de er mere udsatte for at få huller end sædvanligt.

Vi opfordrer forældre i de små klasser til at følge børnene til undersøgelser hos tandlægen, da den personlige kontakt med forældrene er vigtig.

Vi børster tænder med børnene i 4. klasse fem gange i løbet af skoleåret i forbindelse med undervisning til tandbørstebevis. Desuden får børnene i  5. og 8. klasse undervisning i tandsundhed.

Klinikken er åben fra kl. 8.00 til kl. 15.00 fra mandag til fredag, dog lukket tirsdag.

Tandplejen træffes på tlf. nr. 96 28 71 20 eller på mail [email protected]

Du kan finde flere oplysninger om tandplejen på hjemmesiden tandplejen.herning.dk

Vi glæder os til at se jer på klinikken og håber på et fortsat godt samarbejde.

Lisbeth Pedersen  tandlæge

Mette Stylsvig      tandplejer